Melding til alle mine lesere

Dette er altså en viktig melding til alle mine lesere, så følg med nå, begge to!
Min filosofi for en lykkelig digital hverdag blir i disse dager oppdatert.

«Har du problemer med data, nettbrett eller smarttelefonen din, prøv å oppdater programvaren. Har du derimot ingen problemer med dem, ikke oppdater noe som helst, og lev et lykkelig digitalt liv.»

Og nå kan du se resultatet. Jeg oppdaterte ikke til siste versjon av publiseringsverktøyet, og proff! Siden min ble hacket av noen skumle organiserte forbrytere. Eller en kvisete tenåring på et gutterom. Umulig å vite. Etter litt pes reddet jeg stumpene. Det er de du ser her, om du klikker litt rundt på siden. Manglende bilder og linker. Triste greier.a

Så da. Filosofi for et lykkelig digitalt liv v.2:

«…ikke oppdater noe som helst, utenom det som har med sikkerhet på nett å gjøre. Det må du alltid oppdatere. Alltid, alltid, alltid oppdatere. Oppdater alltid. Ja, og lev et lykkelig digitalt liv.»

Natta. Shut down.