Somewhere In Time

Husker du Eddie? Nei!? Men Iron Maiden husker du. Heavy Metal gruppen fra England som hadde de mest fargesprakende og effektfulle plateomslagene på 80-tallet. Motivet var som oftest gruppas maskot, ”Eddie” i en eller annen sjokkerende positur. Veldig inspirerende for en liten snørrunge.

En annen type gruppe, du garantert ikke husker, er ”Cross”. En gruppe bestående av datainteresserte snørrunger fra Vågsbygd og Søgne. (Hvilke avdeling som var hovedkontoret ble vi aldri enige om.) Den gangen lagde vi ikke verdensomspennende nettsider, vi lagde ”demoer” på disketter som ble syklet rundt på pakkebæreren i Vågsbygd. Ja, også i Søgne da. For å tegne på Commodore 64 måtte jeg ”pixle”: tegne en og en firkant om gangen. Som å legge et komplisert badegulv i fliser, med Eddie som motiv. Hm. Kanskje det hadde vært noe? Eller kanskje en gang er nok.

Fra Commodore 64 demoen “Hulter til Bulter Demo Files”